Uutiset

KTP koki kovia Kouvolassa

KTP-Basket joutui tunnustamaan Kouvot paremmakseen Korisliigakauden kolmannessa Kymenlaakson derbyssä Kouvolassa tiistaina. Kouvojen voittolukemat olivat 97-83 (49-50). Tappio oli KTP:lle neljäs peräkkäinen ja kotkalaisten alakuloa lisäsi vielä sekin, että joukkueen kapteeni Topias Kuukkanen joutui jättämään pelin kesken loukattuaan jalkansa aivan ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä.

Lue lisää

Kausi jatkuu Kymenlaakson derbyllä

KTP-Basketin kausi jatkuu Kymenlaakson derbyllä. Vihreävalkoiset ovat olleet niskan päällä kauden kohtaamisissa.

Lue lisää

Seagulls karkasi KTP:ltä 10-0-putkellaan

KTP-Basket pysyi helsinkiläisen Seagullsin kyydissä reilut puoli tuntia, mutta sitten vieraat venyttivät nopeassa tahdissa kolmen pisteen johtonsa 13 pinnan suuruiseksi, eikä kotkalaisyhdistelmä enää kyennyt tuosta tyrmäysiskusta nousemaan. Ylemmän jatkosarjan voitosta Kauhajoen kanssa kovasti tappeleva Seagulls aiheutti KTP:lle tappion lukemin 75-86 (42-47) Steveco-areenalla lauantaina.

Lue lisää

Kaatuuko Seagulls jälleen?

KTP:n taival ylemmässä loppusarjassa jatkuu kotiottelulla helsinkiläistä Seagullsia vastaan.

Lue lisää

KTP-Basketin urhea taistelu jäi voitonkruunua vaille

Mahtavasti pelannut KTP-Basket kärsi niin katkeran tappion Korisliigassa lauantai-illan huumassa Steveco-areenalla, että kovin paljon harmittavammalla tavalla koripallopeliä ei voi enää hävitä. Uskomattoman upeasti taistellut ja 15 pisteen tappioasemasta lähes kuilun partaalta noussut KTP joutui taipumaan Suomen mestaruutta puolustavalle sarjakärki Kauhajoen Karhu-Basketille lukemin 87-88 (43-48).

Lue lisää

”Eiköhän yritetä yleisöennätystä ja saada aikaiseksi kunnon koripallo-ottelu”

KTP-Basketin voittoputki pamahti poikki Salon Vilppaan vieraana. Kausi jatkuu tiiviinä, kun viikon toisessa ottelussa KTP kohtaa kotiyleisönsä edessä sarjaa johtavan Kauhajoen Karhun.

Lue lisää

Vilpas nousi taas KTP-Basketin takaa ohi

Salon Vilpas on ollut tällä kaudella KTP-Basketille todellinen kiusankappale Korisliigassa. Jo kolmannen voittonsa vihreävalkoisista keskiviikkona ottanut Vilpas nousi kotikentällään jälleen kerran tukalasta tappioasemasta KTP-Basketin ohi ja vei sarjapisteet lukemin 100-89 (40-46).

Lue lisää

Kahden ottelun viikko käyntiin Salossa

Voitokkaasti ylemmän loppusarjan aloittanut KTP-Basket haluaa pysyä voittojen tiellä, kun joukkue kohtaa keskiviikkoiltana vieraissa Vilppaan. Juho-Matti Henttonen uskoo joukkueensa löytäneen reseptin voittojen ottamiseen.

Lue lisää

KTP-Basket avasi trillerivoitolla

KTP-Basket aloitti Korisliigan ylemmän jatkosarjan riemukkaalla kotivoitolla, kun kotkalaiset kukistivat Joensuun Kataja-Basketin Steveco-areenan pauhussa lukemin 86-83 (49-39) perjantai-iltana. 1018 katsojaa näkivät taistelevan kotijoukkueen, joka pystyi kutistamaan voitollaan piste-eroa sen edellä oleviin Vilppaaseen ja Katajaan taistelussa pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kotiedusta. Seuraavalla kierroksella, ensi keskiviikkona, onkin paljon pelissä, kun KTP-Basket matkustaa Saloon tasapisteissä olevan Vilppaan kotikentälle.

Lue lisää

Yläloppusarjan avausvastustaja Kataja on KTP:lle hyvä testi

KTP-Basket aloittaa ylemmän loppusarjan kotiottelulla Kataja Basketia vastaan tulevana perjantaina 27.1. kello 18.30 Steveco Areenalla. Kapteeni Topias Kuukkanen pitää joensuulaisten kohtaamista testinä KTP:lle. Hänen mukaansa kotiottelu kuuluu niihin kamppailuihin, jotka pitää voittaa taistelussa kotiedun puolesta.

Lue lisää

KTP rynnisti ylempään jatkosarjaan

KTP-Basket varmisti paikkansa Korisliigan ylemmässä jatkosarjassa, kun se kaatoi espoolaisen Hongan Steveco-areenan huutomyrskyssä perjantai-iltana. Esimerkillisesti omiaan kannustaneen nuoren rumpuryhmän siivittämänä KTP nousi 15 pisteen tappioasemasta selkeään voittoon lukemin 91-78 (40-49). KTP:n lopullinen runkosarjasijoitus on joko viides tai kuudes. Asia ratkeaa, kunhan kaikki muutkin joukkueet KTP-Basketin ja Hongan lisäksi saavat runkosarjan päätökseen. KTP:n runkosarjan päätöskamppailua oli saapunut seuraamaan ilahduttavan runsaslukuinen (lähes 1200 katsojaa) ja ahkerasti äänijänteitään kuluttanut kotiyleisö.

Lue lisää

Runkosarja huipentuu perjantaiseen kotiotteluun Honkaa vastaan

KTP-Basketin kuluvan kauden runkosarjan viimeinen ottelu pelataan perjantaina 20.1., kun Honka saapuu Steveco Areenalle.

Lue lisää

KTP-Basket venyi huipputärkeään jatkoaikavoittoon

KTP-Basket osoitti mahtavaa venymiskykyä Steveco-areenan kiihkeätunnelmaisessa thrillerissä tiistaina. KTP nousi kuilun partaalta elintärkeään voittoon, kun se löi helsinkiläisen Seagullsin jatkoajalle venyneessä Korisliigan pelissä lukemin 94-91 (42-47, 84-84). Kouvojen hävittyä samaan aikaan kotonaan Hongalle, KTP nousi jälleen ylempään loppusarjaan oikeuttavan viivan päälle, kun runkosarjaa on vielä yksi kierros pelaamatta.

Lue lisää

"Voitto vaatii ehjää 40-minuuttista”

KTP-Basketin osalta runkosarjaa on jäljellä kaksi kotiottelua. Ensimmäinen niistä on ohjelmassa tiistaina, kun Suomen Cupin otteluilla rasitettu Seagulls liitelee KTP:n vieraaksi.

Lue lisää

Roope Mäkelä jatkaa KTP:n peräsimessä

KTP-Basket ja päävalmentaja Roope Mäkelä ovat solmineet 1+1-vuotisen jatkosopimuksen. Mäkelä on mielissään jatkosopimukseen syntymisestä jo tässä vaiheessa kuluvaa kautta.

Lue lisää

Thorpen haamuheitto masensi KTP-Basketin

KTP-Basket kärsi niin kitkerän tappion Korisliigassa Tampereella tiistaina, että siitä toipuminen ei taatusti tapahdu ihan hetkessä. 11 pisteen tappioasemasta toisella puoliajalla johtoon noussut KTP oli pinnan edellä (79-80), kun Pyrinnön LJ Thorpe heitti omalta kenttäpuoliskoltaan 20 sekuntia ennen summeria ja pallo kaarsi kaikkien ihmetellessä levyn kautta korisukkaan. Thorpen haamuheitto jäi pelin voittokoriksi lukemiin 84-80 (39-35) päättyneessä ottelussa.

Lue lisää

Periksi ei anneta – Taistelu paikasta ylemmässä loppusarjassa jatkuu

KTP-Basketin viime aikaiset tulokset ovat olleet kehnonlaisia, sillä joukkue on voittanut vain yhden edellisestä viidestä kamppailustaan. Runkosarjaa on vielä kolme ottelua ja KTP tarvitsee voittoja päästäkseen jatkamaan kauttaan ylemmässä loppusarjassa.

Lue lisää

KTP-Basketin hieno alku jäi laihaksi lohduksi

Erinomaisesti Salossa lauantaina pelatun korisliigaottelunsa aloittanut KTP-Basket joutui lopulta tunnustamaan isäntäseura Vilppaan selkeästi paremmakseen. Vilpas varmisteli voitollaan pääsyään ylempään loppusarjaan kaadettuaan KTP:n lukemin 101-84 (56-50). Kovasti kuuden parhaan joukkoon mielivä KTP on nyt ensimmäistä kertaa tällä kaudella siinä tilanteessa, että sillä on tappiosarakkeessaan (10) enemmän merkintöjä kuin voittoja (9). Korierokin on nyt ensimmäisen kerran negatiivinen (-15).

Lue lisää

Taistelu paikasta kuuden parhaan joukossa jatkuu Salossa

Edelliskierroksen tappion myötä seitsemänneksi pudonneen KTP-Basketin osalta runkosarjaa on jäljellä enää neljä ottelua. Kausi jatkuu tuikitärkeällä vierasottelulla Salon Vilpasta vastaan.

Lue lisää

Karhu mellasti Karhuvuoressa mestarin elkein

Viidennentoista peräkkäisen voittonsa Korisliigassa ottanut Kauhajoen Karhubasket osoitti tiistaina Steveco-areenassa olevansa juuri tällä hetkellä aivan pysäyttämättömässä kunnossa. Erinomaisesti ensimmäisellä puoliajalla pohjalaisten mukana pysynyt KTP-Basket taisteli miehekkäästi, mutta joutui lopulta taipumaan lukemin 89-111 (49-53). KTP:llä on nyt kasassa 18 pelistä yhtä monta sarjapistettä ja kotkalaisjoukkue on sarjataulukossa sijalla seitsemän juuri ylempään loppusarjaan oikeuttavan viivan alapuolella.

Lue lisää

Yhteistyökumppanit

2022-09/jako-logo3
2021-09/mm-kotkamills-rgb
2019-05/autosuni-logo
2022-09/footer-filmbutik-logo
2021-03/port-of-haminakotka-logo-1-rivi-rgb
2023-01/satama-areena
2019-05/datagroup
2019-08/eko
2019-05/ankkuri
2019-05/handelbanken
2019-05/kotkalogo
https://www.intersport.se/
2019-05/kymen-sanomat.svg-
2019-05/lahitapiola-kaakkois-suomi-rgb-sininen
2019-05/lamposulku
2019-05/marina-cafe-laituri-led-kuva
2019-05/min-tamminen-logo-02
2019-05/omasp-logotype-cmyk-tm-slogan
2019-05/op-kymenlaakso-rgb-vasen
2021-10/kotkan-energia-vaakalogot-kotkanenergia-rgb-vaaka-logo-vihrea
2019-05/risti-13-lukitustekniikka
2019-05/si
2019-05/steveco
2019-05/taeystuho
2019-05/visilogo
2019-05/sportia-0
2019-10/ekami-tekijo-iden-tekija-logo-mag-1024x512pix-jpg
2020-10/1603295200_stark-logo
2021-06/kso
2021-06/players

Kotisivu & Design by Intendit Web Agency