Uutiset

Kannattajille kiva ”paketti” etuajassa

KTP-Basket pääsi iloisissa merkeissä pienellä joulutauolle, kun Kouvot kaatui selvästi Korisliigan kymenlaksolaisessa derbyssä. Pelit Steveco Areenalla jatkuvat 28.12. lauantaina, kun Lahti Basketball tulee vieraaksi.

Lue lisää

Joulupukki näyttäytyy taas Steveco Areenalla

Perjantai-illan korisliigapelin tauolla pannaan puntariin muun muassa Larry Poundsin nykyinen heittotarkkuus. Luvassa on muutakin kivaa. Pääesiintyjät ovat kuitenkin KTP-Basket ja Kouvot.

Lue lisää

”Jos ei Kouvot sytytä, niin mikäs sitten...”

KTP-Basketin valmennusjohto uskoo tai ainakin toivoo, että Kymenlaakson derby herättää Kotkan lentoon kotisalissaan. Vierailta puuttuu tärkeitä pelimiehiä, mutta se ei saa hämätä. ”Tärkeintä on keskittyä omaa pelaamiseen.”

Lue lisää

Kotkan poikia paljon parketilla perjantaina

KTP-Basket hakee Kymenlaakson toisesta derbystä hyvitystä marraskuun tappiolle. Kouvot joutuu Steveco Areenalla peliin ilman Silas Melsonia ja Teemu Knihtistä.

Lue lisää

Jos haluaa saada, on hyvä myös antaa

KTP-Basket kantaa yhteiskunnallisen vastuunsa. Seuratyötä tehdään ”Myä yhes!” -hengessä, ja vähäosaisia halutaan auttaa samalla teemalla. Joululahjakeräyksestä tulee tekijöillekin hyvä mieli.

Lue lisää

KTP-Basket oli paikalla Kupittaalla

Korisliigaottelun voittoon ei pelkkä läsnäolo riitä. Ura Basket halusi sarjapinnoja enemmän. Kotkalaiset heittivät huonosti, ja puolustaminen oli taas kelvotonta.

Lue lisää

KTP-Basket matkustaa Kaarinan vieraaksi

Ura Basket pelaa tällä hetkellä kolmella amerikkalaisella, mutta joukkueessa on varmasti vastusta ilman tehomies Branchiakin. Vierailijalle olisi tärkeää saada oman pelin palaset kohdalleen.

Lue lisää

Korihait nurin vasta kovan väännön jälkeen

Korisliigassa ei ole enää heittopusseja. KTP-Basketin perjantaivieras taipui vasta viimeisellä kympillä. Cullen Russo, Kevin Langford ja Michael Pouds olivat kotivoiton takuumiehiä.

Lue lisää

Olisi virhe uhota helppoa kotivoittoa

Perjantain liigavieras Korihait on nyt eri joukkue kuin silloin, kun KTP-Basket nuiji sen Uudessakaupungissa 35 pisteellä. ”Uki” sai tappioputkensa poikki ja on valmis yllätyksiin milloin vain.

Lue lisää

KTP-Basketin cup-taival tyssäsi Nokia-tappioon

KTP on miesten Suomen cupin menestynein seura, mutta tällä kaudella ainakaan ei Steveco Areenan seinälle nosteta uutta mestaruustaulua.

Lue lisää

Russo mukana tiistain cup-ottelussa

Tiistaina KTP kohtaa Suomen cupin puolivälieräottelussa Karhuvuoressa klo 18.30 BC Nokian. Viime vuonna Suomen cup pelattiin varsin oudoilla säännöillä ja vajavaisin SM-sarjajoukkuein. Tänä vuonna systeemi on hieman parempi ja mukaan on saatu mestaruussarjan joukkueetkin.

Lue lisää

Wesleyn 42 pistettä eivät riittäneet

KTP:n Byron Wesleyn 42 pinnaa eivät riittäneet lauantaina voittoon Tampereella, vaan Pyrintö vei tasaisen ottelun 103 - 99 (52 - 43). Ottelu oli tasainen koko ajan, vaikka KTP ei kertaakaan päässyt johtoasemaan. Silti sillä oli vielä puolitoista minuuttia ennen päättymistä hyvät saumat voittoon.

Lue lisää

KTP Tampereelle lauantaina

Lauantaina KTP matkaa Pyrinnön vieraaksi Tampereelle. Uusi vahvistus 206-senttinen Cullen Rosso ilmestynee kuitenkin parketille vasta tiistaina Karhuvuoressa cup-pelissä Nokiaa vastaan. KTP jatkanee nyt vieraissa sitä hyvää, mikä on näkynyt kahdessa viime kotipelissä ts. nopeaa hyökkäyspeliä ja rivakkaa puolustusta. Nyt tämä ”uusi KTP” testataan ensimmäisen kerran vieraskentällä.

Lue lisää

Cullen Russo korvaa DeAndre Danielsin

KTP-Basketin päävalmentaja vertaa uutta vahvistusta viime kauden tehomieheen Donte Thomasiin. – Hän heittää, hyppää ja loikkaa hyvin, sanoo puheenjohtaja vielä varovaisesti.

Lue lisää

Kataja oli nyt pelkkä vastaantulija

KTP-Basket otti neljän perättäisen ottelun ”kotiturnauksessa” kolmannen voittonsa. Rosterissa oli vain kolme amerikkalaista, sillä DeAndre Danielsin kausi on ohi. Seura etsii uutta miestä loukkaantuneen tilalle.

Lue lisää

Maanantaina mennään taas

KTP-Basket ja Joensuun Kataja kohtaavat Steveco Areenalla. Molemmilla on ollut tiukka peliohjelma ja loukkaantumisiakin murheena. DeAndre Daniels joutuu leikkaukseen eikä pelaa enää Kotkassa.

Lue lisää

Se oli ISO voitto!

KTP-Basket pesi nopeasti kasvonsa Salolle kärsityn rökäletappion jälkeen. Sarjakärki Seagulls oli nyt aseeton Steveco Areenalla. Mielihyvää voitosta vesitti tieto, että DeAndre Danielsin kausi on todennäköisesti ohi.

Lue lisää

Vastus ei helpotu – vieraaksi sarjajohtaja

KTP-Basket lähtee kolhittuna Korisliigan peliin Helsinki Seagullsia vastaan. Vastoinkäymisetkään eivät sulje pois kotivoiton mahdollisuutta – näin uskotaan.

Lue lisää

”Joulupuun” alla on yhä tilaa lahjoille

Nuorkauppakamarin joululahjakeräykseen ennättää osallistua joulukuun 10. päivään asti. Lahjapaketteja voi tuoda vaikkapa KTP-Basketin kolmeen seuraavaan kotiotteluun.

Lue lisää

KTP-Basket saa Nokian cup-vieraakseen

DeAndre Danielsin jalkavamman jatkotutkimukset siirtyivät spesialistien luo perjantaiksi Helsinkiin. Mahdollisista uusista pelaajarekrytoinneista päätetään, kun Danielsin sairausloman pituus selviää.

Lue lisää

Yhteistyökumppanit

2022-09/jako-logo3
2021-09/mm-kotkamills-rgb
2019-05/autosuni-logo
2022-09/footer-filmbutik-logo
2021-03/port-of-haminakotka-logo-1-rivi-rgb
2023-01/satama-areena
2019-05/datagroup
2019-08/eko
2019-05/ankkuri
2019-05/handelbanken
2019-05/kotkalogo
https://www.intersport.se/
2019-05/kymen-sanomat.svg-
2019-05/lahitapiola-kaakkois-suomi-rgb-sininen
2019-05/lamposulku
2019-05/marina-cafe-laituri-led-kuva
2019-05/min-tamminen-logo-02
2019-05/omasp-logotype-cmyk-tm-slogan
2019-05/op-kymenlaakso-rgb-vasen
2021-10/kotkan-energia-vaakalogot-kotkanenergia-rgb-vaaka-logo-vihrea
2019-05/risti-13-lukitustekniikka
2019-05/si
2019-05/steveco
2019-05/taeystuho
2019-05/visilogo
2019-05/sportia-0
2019-10/ekami-tekijo-iden-tekija-logo-mag-1024x512pix-jpg
2020-10/1603295200_stark-logo
2021-06/kso
2021-06/players

Kotisivu & Design by Intendit Web Agency