Uutiset

Taistelu jatkuu - liput lauantaille myynnissä!

Neljäs puolivälieräottelu Salon Vilpasta vastaan pelataan lauantaina 14.4 klo 17:00.

Ennakkoliput ovat myynnissä Sportia RiPe-Sportissa, kauppakeskus Pasaatin toisessa kerroksessa - perjantai-iltaan asti. Myynnissä ovat yläkatsomon liput, hinta 20 euroa. Kausikortin omaavat yksityishenkilöt voivat lunastaa oman paikkansa.

Taistelu ei ole ohi - tule kannustamaan KTP voittoon!

Pudotuspelien liput myynnissä!

 

Pudotuspelien pääsyliput ovat ostettavissa tiistaista 3.4 alkaen Sportia RiPe-Sportista, kauppakeskus Pasaatin toisesta kerroksesta. Myynnissä ovat yläkatsomon liput, hinta 20 euroa. Kausikortin omaavat yksityishenkilöt voivat lunastaa oman paikkansa.

KTP-Basket saa puolivälierissä vastaansa Salon Vilppaan. Ensimmäinen ottelu pelataan Salossa sunnuntaina ja toinen Kotkassa tiistaina 10.4 klo 18:30.

Tervetuloa seuraamaan, miten KTP:n prässi puree Teemu Rannikon johtamaan Vilpas-miehistöön!

 

KTP isännöi tiistaina Seagullsia

 

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kahdesti ja voitot ovat tasan. Ensimmäinen ottelu 7.11. Kotkassa päättyi KTP:lle luvuin 88-86 ja toinen kohtaaminen käytiin vuorostaan Helsingissä, jolloin Seagulls oli parempi luvuin 94-69.

 

Paikalliskamppailu osa 3

 

KTP ja Kouvot kohtaavat perjantaina 9.2. Kouvolassa. Joukkueet ovat tällä kaudella otelleet kahdesti ja voitot ovat menneet Kouvoille. Ensimmäinen kohtaaminen käytiin 3.11. Kouvolassa, joka päättyi luvuin 86-81 ja toinen ottelu 28.12. Kotkassa päättyi luvuin 69-79.

 

Sarjapisteet jäivät Lapualle

 

KTP koki keskiviikkoiltana tämän kauden ensimmäisen tappionsa Kobrille ja joukkueiden keskinäiset otteluvoitot ovat nyt KTP:lle 2-1.

 

Simms donkkasi ottelun avauskorin ja KTP oli alkuminuutit niskan päällä, mutta Kobrat löysi keinot tulla iholle. Lehtoranta naulasi kolmosen, johon vastasi Kobrien Nick Kellogg ja tilanteeksi 8-8. Jakson puolivälin kohdilla Thomas riisti ja nosti lukemiksi 9-14. Kobrat menetteli palloja sekä heitteli vapaaheittoja ohi, mutta ero pysyi kuitenkin pienenä. Jakso päättyi luvuin 21-25.

Antto Nikkarinen vahvistamaan KTP:n takakenttää

 

KTP:lle on nyt luvassa mielenkiintoinen kevät, kun loppukaudeksi joukkueeseen saapuu viime kauden Korisliigan arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu takamies Antto Nikkarinen. Maajoukkueestakin tuttu 26-vuotias pelasi tällä kaudella Ruotsin pääsarjaa Jämtland Basketin riveissä tilastoiden yhdeksässätoista ottelussa 5.8 pistettä, 1.8 levypalloa ja 4.4 syöttöä, muttei ollut Jämtlandin avauskokoonpanon miehiä.

 

Keskiviikkona pistesaalistukseen Lapualle

 

KTP kohtaa keskiviikkona 7.2. vieraissa Kobrat. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kahdesti, joista KTP nappasi voitot. Ensimmäinen ottelu käytiin 27.10. Lapualla, joka päättyi luvin 75-92 ja toinen ottelu 20.12. Kotkassa päättyi luvuin 105-89.

 

Perjantaina vastassa Näädät

 

KTP:n ottelut jatkuvat perjantaina 2.2. Karhuvuoressa, jolloin vastaan asettuu BC Nokia. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kahdesti ja voitot ovat tasan. Kummatkin joukkueet voittivat ottelunsa vieraissa. Ensimmäinen ottelu Kotkassa päättyi luvuin 90-93 ja toinen Nokialla luvuin 66-77.

 

Yhteistyökumppanit