On taas paikallisottelun aika – Kallio palaa kokoonpanoon

 

Torstaina Karhuvuoreen saapuu Kouvot Kouvolasta. Joukkueet kohtasivat 3.11. Jatke-areenalla, jolloin Kouvot oli parempi luvuin 86-81.

 

Jyri Lehtosen luotsaama Kouvot on kahdentoista voiton ja kuuden tappion myötä sarjassa kolmantena, mutta tasapisteissä sarjakakkosen Karhubasketin kanssa. Joukkueen tehokärki ja liigan viidenneksi tehokkain pelaaja yhdysvaltalais-sentteri Thomas Gipson III tehtailee keskimäärin 16.2 pistettä, 10.3 levypalloa ja 1.9 syöttöä ottelua kohden. Kouvot on tällä hetkellä liigan paras levypallojoukkue. Kouvot -paidassa pelaa tällä kaudella KTP-kasvatit takamies Severi Kaukiainen sekä laiturit Vili Nyman ja Henri Permanto.

 

- Kapealla rosterilla, mutta hyvien treenien saattamana derbyyn. Uusille nuorukaisille mahdolllisuuksia näyttää kykynsä, Kouvojen päävalmentaja Lehtonen kertoi Korisliiga.fi -sivustolla. 

 

Kouvojen kokoonpano: Hirvonen, Nyman, Kaukiainen, Skeen, Knihtinen, Sinclair, Bernard, Gipson, Toikkanen.

 

KTP siirtyi joulutauolle selätettyään kotisalissa Kobrat. KTP:llä on nyt kasassa seitsemän voittoa ja yksitoista tappiota, joka riittää sarjassa yhdeksänteen sijaan. Sentteri Kenneth Simms on sarjan kolmanneksi tehokkain pelaaja tilastoilla 16.7 pistettä, 10.3 levypalloa ja 2.3 syöttöä. KTP on tällä hetkellä sarjakärkenä riistoissa. Marraskuun alusta asti loukkaantumisen vuoksi sivussa ollut laituri Ilmari Kallio palaa nyt pelaavaan kokoonpanoon.

 

Viime kohtaamisessa KTP oli parempi kolmosissa, vapaaheitoissa, menetysten määrässä sekä riistoissa.

 

KTP:n kokoonpano: Simms, Aalto, Barnes, Horton, Pounds, Herrala, Lehtoranta, Kallio, Vekkilä, Edwin, Thomas.

 

 

Tervetuloa Steveco Areenalle seuraamaan paikalliskamppailua KTP-Basket – Kouvot torstaina 28.12. kello 18.30!

 

Seuraa meitä somessa

Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

 

 

TEKSTI: Rolf Luik KUVA: Mikko Mäkelä

Yhteistyökumppanit