STEVECO AREENALLA TAAS RENTO MEININKI

KUVA: KTP:n "koripalloperhe" asettui yhteispotrettiin Steveco Areenalla kauden päättäjäisissä.

“KORIPALLOPERHE” KTP PALKITSI PARHAITA

Keskiviikkoisen Korisliigan välierätappion aiheuttama apeus oli jo tipotiessään, kun Steveco Areenalla vietettiin päivää myöhemmin KTP:n koripalloilijoiden kauden päättäjäisiä. Salissa oli rento meno ja meininki, parhaita palkittiin, ja mikä tärkeintä, kaikilla oli mukavaa.

Ihan kokonaanhan kotkalainen koripallokausi ei ole ohi. KTP-Basket taistelee vielä SM-pronssista, ja joillakin junnujoukkueilla on yhä tärkeitä pelejä edessä. Muun muassa Mauri Laihon ja Mika Lankin luotsaamat U15-vuotiaat poikajuniorit pelaavat paikasta “auringossa” eli ensi kauden SM-sarjassa.

Salossa käytävässä turnauksessa on mukana neljä joukkuetta, joista kaksi parasta aloittaa syksyllä ikäluokan pääsarjassa. KTP kohtaa Lahti Basketball juniorit/YMCA Heinolan Salon urheilutalolla lauantaina, ja toinen karsintapari on Vilpas-WB-Pantterit Helsingistä.

KTP:n “koripalloperhe” on runsaan 300 hengen suuruinen; pelaajia, valmentajia, sekä muita, jotka pitävät taustoista huolta. Torstaina Steveco Areenalle ilakoimaan heistä ennätti parisen sataa.

- Illan ohjelma on perinteinen. Palkintojen jakoa, pientä kisailua ja muuta lystinpitoa sekä tietysti tarjoilua, tiivisti Auli Nyman KTP-koripallo ry:n puolesta.

Tapahtumassa muistettiin vielä mm. Suomen Koripalloliiton Kaakkoisen alueen palkitsemia ktpläisiä sekä seuran eri joukkueissa kunnostautuneita nuoria.

Palkittujen listassa näkyvät ne perustelut, jotka ovat vaikuttaneet yksilön tuomiseksi esiin joukkueesta. Saatesanat ovat valmentajakunnan tekemiä. Lähes kaikissa korostuu sana “harjoittelu” ja sen merkitys. Palkittuja kiitellään myös hyvästä asenteesta ja kyvystä luoda yhteishenkeä. Eli välttämättä aina ei sellainen pelaaja ole paras, joka tekee eniten pisteitä. Taito on tietysti tärkeää, mutta hyvä pelimies ja -nainen tarvitsee myös muita ominaisuuksia.

 

Suomen Koripalloliiton Kaakkoisen alueen kaudella 2018/19 palkitsemia KTP:n pelaajia, valmentajia ja muita toimijoita:

Paras U19-poikapelaaja: Eero Hannikainen, paras U14-poikapelaaja: Peik Lehtinen, paras minipoika: Nooa Arola, poikavalmentaja: Niko Löyttynen, tulokastuomari: Viljami Lanki

KTP:n palkitsemat pelaajat joukkueittain (ohessa palkitsemisperusteita):

Tytöt/naiset:

Nea Hirn – Luo hyvää yhteishenkeä joukkueelle, tuo positiivisuutta joukkueeseen, käy aktiivisesti treeneissä ja tekee siellä asiat hyvin, hyvällä asenteella.

Unified:

Eeki Siimes – Aina hyväntuulinen ja kovaa treenaava joukkueen tsemppari. Kasvaa kohisten kovaksi korinaluspelaajaksi. Oman elämänsä “Kenny Simms”. Lisäksi  joukkueen valmentajat halusivat jakaa ekstrapalkinnon hyvän pelisilmän omaavalle koripalloilun herrasmiehelle, joka aloitti pelaamisen vasta tällä kaudella ja on kehittynyt kovaa vauhtia. Palkinnon sai – Toni Ingraeus.

Mikropojat -09:

Miska Parkkinen – Lahjakas ja poikkeuksellisen peliälyn omaava todellinen joukkuepelaaja, usein joukkueen kantava voima. Ahkera ja tunnollinen harjoittelija, hyvän esimerkin näyttäjä myös vuotta vanhemmille pojille. Pelasi pääasiassa minipoikien mukana, mutta myös mikropoikien 1. divisioonassa sekä Tallink- ja Easter-turnauksissa.

Minipojat -08:

Urho Grönvall – Kenttien keisari, pukuhuoneiden paroni, kaikkien kaveri. Yksi joukkueen tunnollisimmista treenaajista, joka taistellessaankin pitää pilkkeen silmäkulmassa. Kapteenistoon kuuluva loistava tsemppari.

Minipojat -07:

Rasmus Töyrylä – Monipuolinen urheilija, joka suhtautuu sekä pelaamiseen että harjoitteluun suurella innolla. Kuntoihme, jolta ei puhti lopu kesken koskaan.

C-pojat I:

Miro Parkkinen – Koko kauden tasaisesti kehittynyt pelaaja, jonka harjoittelumotivaatio on korkealla niin yhteisissä harjoituksissa kuin omalla ajalla.

C-pojat II:

Jere Holmsten – Ahkera ja innokas harjoittelija. Keskittyy aina täysillä harjoituksiin, ja tämä näkyy myös kentän puolella peleissä. Hyvä esimerkki siitä, millaisia tuloksia saa aikaiseksi, kun tekee jokaisessa harjoituksessa parhaansa.

B-pojat -04:

Morris Ugusuk – Valmentajien ihannetreenaaja. Aina iloisella mielellä ja tekee kaiken sata lasissa.

B-pojat -03:

Aappo Törönen – Tunnollinen harjoittelija, tasainen suoritus läpi kauden ja pelaamisen taso nousi mukavasti kauden aikana.

A-pojat:

Julius Tiilikainen – Ansioitunut harjoitusten kilpailullisuuden tehostajana.

TEKSTI: Matti Järvinen KUVA: Mikko Mäkelä

Lisää Mikko Mäkelän kuvia päättäjäisistä löytyy “Mikon kuvista”.

Yhteistyökumppanit