Seuraavaksi suunta Nokialle

 

KTP ottelee lauantaina BC Nokian vieraana. Joukkueet kohtasivat 24.10. Kotkassa, jolloin BC Nokia oli parempi luvuin 90-93.

 

BC Nokia on kahdeksan voiton ja kymmenen tappion myötä sarjataulukossa kahdeksantena. Joukkue on viime aikoina kokenut muutoksia, kun ulkomaalaishankinnat Thomas Laerke ja Lawrence Gilbert vaihtuivat nokialaisille ennestään tuttuun isoon mieheen Dragan Loboviciin sekä NBA-takamiehen Cory Josephin veljeen Devoe Josephiin. Joukkueen tehokärki on yhdysvaltalaislaituri Leyton Hammonds tilastoilla 15.8 pistettä, 6.4 levypalloa ja 0.6 syöttöä. Yhdysvaltalaistakamies Vincent Council johtaa tällä hetkellä liigaa syötöissä 6.7 keskiarvolla ja takamies Niko Mattila on 48.5%-silla heitoillaan liigan toiseksi tarkin kolmosissa. Myös joukkueena BC Nokia on vaarallinen juuri kaukoheitoissa.

 

-Joulutauon jälkeen paluu kentille ja uusi vahvistuskin mukana, joten muuttujia riittää. Tärkeintä löytää puolustuksen intensiteetti ja saada kaikki samalle sivulle asioiden toteutuksessa, BC Nokian päävalmentaja Ville Tuominen kertoi Korisliiga.fi -sivustolla.

 

BC Nokian kokoonpano: Hammonds, Hirvikoski, Skamo, Dolenc, Mattila, Alanen, Council, Labovic, Ahonen, Mäkelä, Haapoja, Joseph.

 

KTP:n saldo on seitsemän voittoa ja kaksitoista tappiota ja on sarjassa BC Nokian jälkeen yhdeksäntenä. Tehokärki sentteri Kenneth Simms on tehtaillut keskimäärin 16.4 pistettä, 10.2 levypalloa ja 2.3 syöttöä ottelua kohden ja on tällä hetkellä liigan kolmanneksi tehokkain pelaaja. KTP johtaa liigaa hyökkäyslevypalloissa ja riistoissa.

 

Viime kohtaamisessa BC Nokia oli parempi kolmosissa, levypalloissa ja virheiden määrässä.

 

KTP:n kokoonpano: Simms, Aalto, Barnes, Horton, Pounds, Herrala, Lehtoranta, Kallio, Vekkilä, Edwin, Thomas.

 

 

BC Nokia – KTP-Basket 30.12. kello 17.00 Nokian palloiluhallissa. Ottelun näyttää Fanseat.
 

Hyvää uutta vuotta!

 

 

TEKSTI: Rolf Luik KUVA: Mikko Mäkelä

Yhteistyökumppanit